Alternativa sätt att fira nyår på

Hur skönt vore det att slippa organisera nyårsmiddag detta år? Det är lätt ordnat; fira nyår på hotell och få allting serverat istället för att vara den som styr och ställer med allting. När du firar nyår på hotell behöver du inte laga middag, fixa drinkar, spendera timmar på dukningen och skicka ut inbjudningar och servera alla gäster och sedan ta hand om storstädningen efteråt. Njut ordentligt med en vän, partner eller med hela familjen på hotell och ät god mat i restaurangen, beundra fyrverkerierna vid tolvslaget och glid in under det lyxiga täcket för att vakna upp som en kung eller drottning första dagen på det nya året.

Om hotell låter lite trist i dina öron så kanske du mer är typen som skulle tycka att det vore häftigt att fira nyår ute på en imponerande segelbåt med vinden i håret? Då kan du välkomna år 2021 i en varm sail racing vinterjacka i dun med ett glas skumpa i ena handen och en bit smörgåstårta i andra handen, men akta så att det inte kommer en våg som gör att skumpan hamnar överbord!

Det är inte heller så tokigt att fira nyår på en strand i ett varmt land någonstans, men eftersom det är lite svårare att resa just nu kanske det är bättre att man håller sig inom Sveriges gränser. Uppe i Norrland kan man också fira in det nya året i en badtunna under vilt skimrande norrsken på ett av våra populära ishotell – det är riktigt magiskt!