Boka en hotellsvit för ditt kalas

Vi på den här sajten gillar ju som bekant hotell och spa, och nu ska du få ett super-kalastips från oss! Hyr en svit på ett hotell!

Att bjuda in dina vänner till ett firande i en hotellsvit ger en lyxig touch till festen. Det är som en hemmafest, fast lite lyxigare och härligare. Ombonat och trevligt, med alla bekvämligheter inom räckhåll. På de flesta hotell brukar sviterna vara av det lyxigare slaget, kanske med takterrass eller pool, så kolla upp vad som finns att tillgå när du bokar sviten. Sippa på ett glas bubbel i en takpool med utsikt över hela staden är verkligen en extra guldkant på vilken fest som helst.

Kör en snygg klänning, beställ hair extensions online och sätt på dig klackarna, och njut av ett glas i trevliga vänners sällskap.

Hotellfest- vad ska du tänka på

När du firar i en hotellsvit finns det en del saker du behöver tänka på. De är inte många, men de gör din tillställning mycket bättre. Självklart är det lämpligt att informera hotellet om att du tänker använda sviten för att fira med några vänner, så att du inte råkar ut för tråkiga besked mitt under kalaset.

Som nämnts här ovanför så är det bra om du har koll på om det finns badmöjligheter. För om det finns vill dina gäster alldeles säkert ha med sig badkläder, och kanske en handduk.

När det gäller dryck så är det trevligt om den serveras i flaskor. Ska den vara kyld är det bra om du kyler den hemma i förväg, för det finns inte alltid jättemycket kylmöjligheter i hotellsviter. Var också lite diskret när du tar med dig drycken upp till rummet, klirra inte med en mängd kassar från systembolaget.

Glas och porslin

Ofta kan du låna eller hyra glas och porslin från hotellet. Om du ska servera mat är det absolut lättast om det går att lösa med hotellet, då slipper du släpa på en massa porslin och disk.

Om du bara behöver glas och ni inte är så många kan du ta med dig eget. Riktiga glas är trevligare och festligare än plastglas. Det finns billiga och tåliga glas på till exempel IKEA om du inte vill använda dina vanliga.

Några skålar eller fat till snacks är smart att komma ihåg. Vill du lyxa med färsk frukt är det smidigast att förbereda det genom att skala och skära den hemma och ta med.