Clarion Stockholm och Elements Spa

Clarion Stockholm ligger centralt beläget i den härliga stadsdelen Södermalm mitt i den kungliga huvudstaden. Här hittar du en restaurang av högsta klass, och ett spa-hotell värt att besöka både en och flera gånger. På Clarion kan du checka in och njuta av storstadens puls och av förstklassig avkoppling.

Prisvärda spapaket

Om du är ute efter riktig avkoppling för både kropp och själ ska du boka in ett spapaket på hotellets spa. Hos Elements spa hittar du både moderna och klassiska behandlingar för hela kroppen. När du går härifrån är du avslappnad och nöjd, genom att boka ett paket där du kan njuta både av spalyx och av en härlig övernattning i hotellets underbara sängar där du sover gott hela natten. Om du hellre kombinerar ditt spabesök med en mumsig frukost eller en lockande lunch går det lika bra.

Ta med dig hela familjen

Om du vill kan du ta med dig både din partner och dina barn för att njuta av en härlig stund på hotellets spa. Under sommaren är alla barn hjärtligt välkomna. Passa på att ta med dig barnen hit när du vill träna, gå på yoga eller unna dig en härlig behandling.

Södermalm – en spännande och bohemisk stadsdel

Stadsdelen Södermalm brukar kallas för Söder i folkmun. Stadsdelen ligger i Stockholms innerstad, och har nära till allt man kan önska sig. Här finns ett stort utbud av både butiker, restauranger och nöjen. Modemagasinet Vogue har röstat fram Södermalm som världens tredje coolaste stadsdel. Här finns det en bohemisk känsla och en avslappnad men samtidigt väldigt trendig atmosfär. I matväg hittar du allt från billiga falafelbarer till förstklassiga gourmetrestauranger i områdets mysiga kvarter. Det finns också gott om spännande och tilltalande vintage- och second handshopping, och många intressanta inredningsbutiker för dig som vill designa om ditt hem.

Med Clarion Stockholm som bas hittar du allt som staden erbjuder alldeles utanför dörren, samtidigt som du kan njuta av underbar spalyx utan att lämna byggnaden.