Mitt i centrala Göteborg ligger Avalon Hoel, som är någonting så ovanligt som ett hotell som har en feng shui-certifiering. Det innebär att inredning och design, men också ljud, ljus och dofter, är inspirerade av naturen och dess former. På det sättet kan du finna ett inre lugn här, och uppnå en harmoni som påverkar både ditt sinne och din kropp.

101 rum för två

Avalon Hotel har 101 dubbelrum, som alla är byggda och inredda för att du ska kunna ta det lugnt, slappna av och finna en fristad från stadens brus. När du stiger utanför hotellets dörrar befinner du dig nämligen mitt i hjärtat av Göteborg, med stadens alla möjlighet. På det sättet kan du få det bästa av två världar när du checkar in på Hotel Avalon; lugn och ro och avkoppling för själ och kropp, kombinerat med valmöjligheter och stadspuls.

Mat och dryck som överraskar

På Avalon hotell äter och dricker du gott. Hotellets frukostbuffé är vida känd, och lockar även besökare som inte har övernattat på hotellet. På söndagar serveras frukosten ända fram till klockan tolv, så frukosten kan lätt glida över i brunch medan du njuter av en kropp rykande hett, välsmakande kaffe och dagens morgontidning. Om du hellre vill ligga kvar i sängen och njuta av din frukost är det bara att säga till.

Ett unikt vinrum

På Hotell Avalon hittar du, förutom en fullt utrustad bar, även ett alldeles unikt vinrum som verkligen är en upplevelse i sig. Är du intresserad av vin får du inte missa det här. Här finns ett av de absolut bästa utbuden av viner i hela Göteborg. Du kan njuta av handplockade viner i kombination med välkomponerade menyer som är speciellt framtagna för att matcha ditt vinval. Vinrummet passar perfekt för det mindre sällskapet, men kom ihåg att det måste bokas i förväg.