Göteborg och spa

Att besöka ett hotell i Göteborg med spa är ett utmärkt sätt att koppla av och njuta av den vackra staden. Här är några tips för att få ut det mesta av din spa-upplevelse:

  1. Se till att du hittar ett spa som erbjuder ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter, till exempel massage, ansiktsbehandlingar, bastu, ångbastu, jacuzzi, med mera.
  2. Det är viktigt att boka dina spabehandlingar i förväg för att säkerställa tillgänglighet. Se till att fråga om eventuella specialpaket eller kampanjer som de kan erbjuda vid tidpunkten också.
  3. Många spa-anläggningar erbjuder badrockar och tofflor till sina gäster, men det är bäst att ta med egna om det är möjligt.
  4. Slappna av. Låt dig inte bli alltför stressad under din vistelse. Se till att du tar dig tid att njuta av dig själv och alla bekvämligheter som finns tillgängliga på hotellets spa.

Spa under dagen

Det finns även många hotell och spa-anläggningar i Göteborg som erbjuder dagspa. För att du ska slippa söka på internet efter dagspa Göteborg så får du här tips på anläggningar där du kan njuta av en spaupplevelse under dagen:

Koppla av på Clarion Hotel Post – För en riktigt lyxig spadag kan du åka till Clarion Hotel Post och njuta av den uppvärmda poolen, ångbastun, bastun och massagerummen.

Känn dig uppfriskad på Elite Plaza Hotel – Elite Plaza Hotel erbjuder en utomhusterrass med bubbelpooler och ett fitnessområde på taket med fantastisk utsikt över Göteborg.

Slappna av på Scandic Crown – Njut av dagen i stil på Scandic Crown hotellets spa med jacuzzibadkar och hydroterapiduschar.