Göteborgs populäraste hotell 2021

Göteborg är en underbar stad i alla årstider och det finns oändligt många fina hotell, värdshus och vandrarhem i olika delar av staden. Men ett hotell som får mest positiva omdömen från det största antalet besökare på Tripadvisor är Hotel Royal på Drottninggatan i centrala Göteborg. Detta imponerande hotell har fått 4,5 stjärnor i genomsnitt baserat på över 1 500 omdömen och de uppskattas onekligen för den kostnadsfria frukosten, den snabba internetuppkopplingen och det tjusiga interiörerna.

På plats två i listan över de populäraste hotellen i Göteborg just nu baserat på besökarnas omdömen är Hotel Pigalle på Södra Hamngatan i Brunnsparken. Vi tycker personligen att detta är Göteborgs mest intressanta hotell på grund av deras unika design och fascinerande interiörer. Här kommer du att förundras över den varma atmosfären med detaljerade tapeter, tunga gardiner och glänsande tyger som gör att man bara vill få hänga inne på hotellrummet och njuta av stämningen.

De har skapat något alldeles unikt på Hotel Pigalle. Det är romantiskt, konstnärligt och elegant. Shoppingcentret Nordstan ligger inte så långt bort och där kan du besöka designbutiker med allt från Marimekko till Bahne & Co. Där kan du också hitta butiker som säljer kökstillbehör som Sodastream kolsyremaskiner och blenders.

För lite modernare vibbar kan vi tipsa om Upper House på Mässans gata uppe på 24:e och 25:e våningen. Det är ett otroligt snyggt hotell med fantastisk utsikt över en av Sveriges populäraste städer. De har också ett fitnesscenter där du får gymma helt gratis under din vistelse.