Hemester

När coronapandemin var ett faktum blev det populärt att ha en hemester – alltså en semester hemma. Det har inte varit så vanligt förut, men tänk vad skönt att slippa åka flera mil för att åka någonstans. Hemester betyder dock inte att du ska stanna hemma, utan snarare att du semestrar i ditt eget land eller i din egen hemstad för att uppleva den på nytt. 

Du kan boka ett hotell i den stad du bor i, men du kan också välja att lyxa till det lite hemma så att det känns som att du sover på ett hotell trots att du sover i din egen säng. På det här sättet kan du spara både tid och pengar, och dessutom vara mycket snällare mot miljön. Vi lovar dig att det finns minst en sak i din stad som du inte har upplevt. Det om något kan vara en anledning till att testa på konseptet hemester. 

Sov hemma

Om du känner för att få till en hotellkänsla hemma så är det fullt möjligt. Du kan bädda sängen med extra sköna lakan, äta mat i sängen så att det känns som att du har beställt roomservice och njuta av en lång sovmorgon i den sköna sängen. 

Men om du inte orkar fixa detta själv är det bara att checka in på ett hotell som finns i den stad du bor i. Kanske blir du överraskad och hittar ett nytt favorithotell. Om inte annat så får du en härlig vistelse på ett hotell och kommer tillbaka med ny energi.