Hotel C Stockholm

Hotell C i centrala Stockholm bor du centralt och bekvämt mitt i staden alldeles bredvid Arlanda Express och Centralstationen. På det sättet är det smidigt att ta sig hit. Du tar dig till Arlanda på bara tjugo minuter, vilket är väldigt praktiskt antingen du reser i tjänsten eller för nöjes skull.

Ta det kallt på hotellets egen Icebar

På Hotel C Stockholm finns det någonting alldeles speciellt, nämligen hotellets omtalade isbar. Baren är världens första permanenta isbar, och här hittar du drinkar i världsklass. Om du vill arrangera ett eget event i toppklass kan du dessutom hyra hela baren. På det sättet kan du se till att just ditt arrangemang blir en händelse som gästerna kommer ihåg för alltid.

Få en god natts sömn

På Hotel C kan du sova gott hela natten i mjuka, bekväma sängar med släta lakan i högsta kvalitet. Hotellet har flera olika storlekar på rummen, så att du kan hitta ett som passar just dig. Checka in och låt hotellets personal skämma bort dig riktigt ordentligt, och njut av härligt lyxiga rum.

Härlig mat och dryck

Komplettera din vistelse med att avnjuta en smakfull middag eller lunch. I hotellets trivsamma och mysiga restaurang bjuds det på vällagad och smarrig mat som paras ihop med olika sorters drycker av högsta klass. Maten inspireras av både USA och Italien, i en spännande mix. Här serveras också en riktigt bra frukost där du kan sitta och njuta av kaffe, smörgåsar och annat härligt länge, samtidigt som du läser din morgontidning eller bara super in atmosfären.

Få förstklassiga tips om staden

Hotellets personal är riktiga Stockholmskännare. De älskar sin stad och känner till både de stora turistattraktionerna och de små, okända pärlorna. I hotellets reception kan du få tips och råd om vad du inte får missa när du besöker huvudstaden.