Kan barn åka med till spahotellet?

Du behöver inte längre fundera på om barnen kan åka med till spahotellet som du bokat in dig på tillsammans med din partner eller dina vänner. Idag finns det nämligen ett flertal spahotell där även barn, utan problem, kan följa med. Väljer du att besöka något av de spahotell vi listat nedan är detta något du kan vara säker på! Att ta med barnen på spahotell kan stärka både barnen som individer och er som familj. 

Vann Spa Hotell

Ungefär en timme norr om Göteborg ligger Vann Spa Hotell. Ska du åka dit med barnen ska du se till att åka dit på en fredag – antingen mellan 7-10 eller 14-17. Det är nämligen under dessa tider, på fredagar hela året, som det är okej för barnen att hänga med in på spat. Så passa på då och njut tillsammans. 

Elite Hotel Marina Tower

I Stockholm ligger det spahotell som barnen kan njuta av mellan 9-10 varje dag. Barn som är under 15 år får gå in utan kostnad, men det krävs att det är minst en vuxen i sällskapet som också hänger med och spaar. 

Varbergs kusthotell

Besök Sveriges enda Thalassospa men barnen! Är dina barn mellan 0-11 år så ska ni se till att vara där på en söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag eller fredag mellan 8-10 eller 14-17. Då kan även barnen få uppleva en unik spastund! Det går även att gå på spa med barnen på lördagar mellan 9-10.

Hotell Mossbylund

Besöker ni Österlen kan ni passa på att njuta av några spatimmar på Hotell Mossbylund. Tillsammans med vuxna får barnen hänga med mellan kl 9-10 och 14-15 alla dagar. Använder dina barn inte blöja kan de få bada i vilken pool de vill. De kan till och med ta med sitt lego friends in till spat, bara ni rengör det först. Hotell Mossbylund är verkligen trivsamt att besöka som en familj!