På Nyrups naturhotell får du en naturnära upplevelse. Du bor i en yllehydda, och på det sättet kommer du nära naturen på ett alldeles unikt sätt. Här kan du ligga i en bekväm säng och lyssna på regnets smatter mot hyddans tak, och på morgonen väcks du av fåglarnas sång efter en god natts sömn. Tvättar dig gör du i hotellets vackra och rogivande utedusch och maten lagas utomhus över öppen eld. På Nyrup finns inget wifi, ingen el och inget rinnande vatten. Du blir helt enkelt tvungen att koppla ned dig från det moderna livets brus, och det sättet kan du finna en helt unik inre avkoppling.

Vila och aktivitet i en härlig blandning

På Nyrup finns gott om tid för vila och avkoppling. Här är tempot lite långsammare än i resten av världen. Samtalen blir lite mer eftertänksamma, och tystnaden finns alltid nära till hands. Det är helt enkelt den perfekta platsen för att koppla av. Skulle du känna för att blanda upp vilan med lite fysisk aktivitet finns det många vackra vandringsleder av varierande svårighet i området omkring hotellet.

Matlagningen ett tillfälle för rekreation

Om ni är ett större sällskap som besöker Nyrups naturhotell finns det möjlighet att få delta i matlagningen i hotellets utekök. Här är närheten till de stora kokeldarna närmast terapeutisk, och maten får lov att ta god tid på sig. Mycket av det som lagas är riktiga långkok som får stå och puttra i flera timmar innan de avnjuts.

En annan av de kulinariska specialiteter som du erbjuds på Nyrup är närproducerad, utsökt ost. Om du vill kan hotellet se till att det står en välsmakande ostbricka uppdukad i din hydda när du anländer. Osten ackompanjeras av alkoholfri dryck, och det gör också alla måltider på Nyrup. Om du hellre vill dricka öl eller vin går det bra att ta med det.