Om du bor i Stockholm och har startat ett litet företag hemifrån men känner att det skulle vara skönt att jobba hemifrån lite då och då? Testa ett kontorshotell på Kungsholmen! Fördelen med kontorshotell är att man kan hyra in sig för en dag eller två i veckan eller en vecka i månaden till exempel. Man bestämmer själv när man känner för att boka in sig för en dag och det är så flexibelt att man kan vara både sporadisk och impulsiv.

När man jobbar hemifrån kan det bli lite rundgång ibland. Man är alltid på samma plats och det kan tära på inspirationen, men med ett kontorshotell slipper man skriva ett kontrakt på ett kontor som man inte vet om man ens kommer att behöva eller ha råd med. På ett ställe som Convendum har de också coworking, konferensrum och företagsbostäder, vilket innebär att man får träffa en massa spännande folk från olika branscher och etablera ett nätverk med likasinnade entreprenörer.

Det finns många andra fördelar med att välja kontorshotell. Man slipper tänka på räkningar, städning, försäkring, sophämtning och liknande ting. Allt tas hand om av hyresvärden. Det betyder att man kan ägna all sin tid åt sitt arbete, sina prioriteringar och produktivitet.

Som medlem på Convendum får man rabatt på konferensrum och mötesrum, så om man behöver ha ett möte i person kan man genast imponera med hög klass och elegant inredning. Det är många som säger att det är framtidens sätt att arbeta på nu när de traditionella kontoren inte längre är det enda vi har att välja på.