Falkenberg strandbad är mer än bara ett hotell, det är en riktig resort. Här kan du njuta av en avkopplande semester, av mat och dryck av absolut högsta kvalitet, och av ett spa som är i en klass för sig.

The Retreat club

På Falkenberg strandbad kallas spaavdelningen för The Retreat club. Här öppnar sig en värld som kan tyckas vara långt från verkligheten. Vattnet i poolen är grönt, varmt och välkomnande och isbitarna i drinkarna klirrar lite extra inbjudande. Här njuter du av lyx och flärd samtidigt som du kopplar av. Om du väljer att boka en behandling kan du njuta av att bli ompysslad av riktiga proffs. Det är inte konstigt att The Retreat club har blivit prisbelönat för sin underbara spaupplevelse.

Övernattning

På Falkenberg strandbad känner du dig alltid välkommen. När du stiger in genom dörren kan du lämna vardagen bakom dig. Här är det hemtrevligt och ombonat, och du känner dig som insvept i en atomsfär av lyx. Hotellet har 136 rum och fem sviter så det är lätt att hitta ett boende som passar just dig och dina önskemål. Många av rummen har en vacker utsikt över havet som ligger alldeles intill hotellet.

Res med vänner, med familjen eller med någon som du tycker extra mycket om

Till Falkenberg strandbad kan du åka både på en kompisresa, med din familj eller på en romantisk weekend med din partner. Om du reser med barn finns det ett härligt lekrum där barn mellan två och nio år kan busa loss. På det sättet får även de små en underbar upplevelse på sin semester. Om du och din partner skulle vilja äta en romantisk middag på tu man hand, eller gå på en behandling för två, ordnar hotellet gärna med en barnvakt som passar barnen åt er under tiden. Falkenberg strandbad är verkligen ett paradis som passar alla.