Spara pengar till hotellvistelsen

Att bo på hotell är inte gratis – speciellt inte om du vill bo på ett hotell med hög standard och bra kvalité. Men du ska inte behöva rensa plånboken bara för att bo på ett lyxigt hotell. Det du kan göra om du vill bo på ett lite finare hotell är att spara pengar på olika sätt. Många bäckar små kan tillslut leda till något stort. 

Så sätt dig ner och räkna ut hur mycket du behöver spara ihop för att kunna bo på det hotell du vill. Sedan är det bara att du sätter igång och sparar pengar. Det du kan göra utöver att spara din pengar till en speciell budget är att du kan köpa saker på kampanj och sälja sådant som du inte längre använder. 

Köp på rea

Ett bra sätt att spara pengar är faktiskt att fynda på reor och kampanjer. När du ska köpa något nytt kan du jämföra priset på produkter med hjälp av internet. Att hitta alltifrån kläder till skötbord till bra pris är inte så svårt och tar idag inte alls lång tid. Genom att lägg ner lite tid på att hitta den billigaste produkten kan du spara ganska mycket pengar. 

Sälj det du inte behöver

Att dessutom sälja sådant som du har hemma men inte använder är ett väldigt effektivt sätt att få in lite extra pengar. Lägg ut en annons på Facebook, Blocket eller Tradera och vips så kan sparkassan till hotellvistelsen ha blivit lite större.