Om du är ute efter ett riktigt lyxhotell i Stockholm är At Six ett bra val. Hotellet är centralt beläget vid Brunkebergstorg, ungefär 500 meter från Centralstationen. Utanför hotelldörren har du sedan hela Stockholms city nära till hands, med Kungsträdgården i förgrunden.

At Six är inhyst i gamla banklokaler som har gjorts om till ett modernt hotell med en härlig twist. Man har lagt stor vikt vid inredning, konst och även musiken som spelas på hotellet. Allt för att ge gästerna en underbar upplevelse och få dem att känna sig kanske inte som hemma, utan till och med lite bättre.

Rummen

De 343 rummen på hotell At Six är alla väldesignade och smakfullt inredda. Rumstyperna som erbjuds är standardrum med fönster mot gården, Deluxe- och Superior-rum med utsikt mot staden. Standardrummen finns med enkelsängar och dubbelsäng, medan övriga rum har dubbelsängar. Alla rum har privat badrum med dusch eller badkar, och givetvis ingår wifi, kaffe och te. Det finns också en minibar med handplockat innehåll på alla rum.

Till detta kommer flera typer av sviter: juniorsvit, svit och masterpiece svit.Sviterna är större, och har en vardagsrumsdel och en sovdel. Även här finns det välfyllda minibarer, strålande utsikt över Stockholm samt wifi, kaffe och te.

I Masterpiece sviten, som är på hela 115 m2 och sträcker sig över ett helt våningsplan finns det direkthiss till VIP-parkeringen i garaget och möjlighet att spärra av hela våningsplanet för ökad säkerhet. Det finns också en ordentlig takterrass, och eftersom Masterpiece sviten ligger högst upp i hotellet är utsikten över Stockholm magnifik.

Restaurangerna

På At Six behöver du sannerligen inte lida brist på vare sig mat eller dryck. Det finns en restaurang, en bistro, två barer och den 1200 m2 stora takterrassen SUS – Stockholm Under Stjärnorna som under sommarhalvåret erbjuder events, konserter och DJ.

Restaurang Dining Room serverar samtidiga klassisk mat, med fokus på säsongsbetonade råvaror och inspiration från hela världen. Blanche & Hierta är en vinbar med ett stort och exklusivt sortiment av viner. Vill du äta något till vinet finns det en meny med både större och mindre rätter. Blanche & Hierta serverar även frukost, och sätter då fokus på kaffebönorna istället för på druvor.

Fantastiska cocktails serveras i At Six cocktailbar. Behöver du något att låta drinkarna landa på finns det en kortare matmeny med vietnamesiskt fokus.