Mitt i Göteborg hittar du Hotel Flora. Det är ett riktigt storstadshotell med stadens puls flytande genom sina ådror. Här hittar du både avkoppling och storstadsutbud. Hotellets devis är att du kan komma som du är, antingen du är uppklädd och redo för fest, eller klädd i myskläder och med en längtan efter att bara slappna av. Här finns också en avdelning som lämpar sig extra väl för arbete.

Flora workspace

Flora workspace är en öppen yta där du som behöver en plats att sitta och arbeta på, till exempel du som är student eller som arbetar som frilansare, kan slå dig ner i en kreativ miljö tillsammans med andra. Här har du tillgång till skrivare och internetuppkoppling. Dessutom finns det kaffe, och hotellet serverar något som de kallar för frukost-hela-dagen.

Ett nytt hotell med en rik historia

Hotel Flora ligger centralt i Göteborg, på Grönsakstorget. Här fanns en gång i tiden en av Göteborgs vackraste trädgårdar. Efter det anlades det ett torg på platsen, och här gjordes plats för stadens grönsaksmarknad. I huset där hotellet idag är inrymt låg en fiskmarknad. Hotel Flora startade år 1993, och hade då bara sexton rum. Idag finns det hela 65 rum i flera olika storlekar, så det är inga problem att hitta ett boende som passar dina behov och önskemål.

Mat och dryck för att förgylla din vistelse

På Hotel Flora påminner baren lite om ett vardagsrum. Här serveras det enklare rätter, till exempel pizza och matiga smörgåsar. Här går det också alldeles utmärkt att sätta sig ner och njuta av en god kopp kaffe, en kall öl eller en läskande drink. På morgonen njuter du av en handplockad, noga utvald frukostbuffé bestående av riktiga delikatesser. Om du hellre skulle vilja ta med dig frukosten, eller om du föredrar att äta på ditt rum, kanske bekvämt nedbäddad i din säng, kan du köpa med dig en frukostpåse.