Om du letar efter ett hotell nära Stockholm central är Hotel C Stockholm perfekt för dig. Det ligger en minut från Centralen, mitt i hjärtat av Stockholm. På hotellet hittar du Stockholm Information Desk, där du snabbt och lätt får reda på vad som är på gång i staden. Restaurang- och utflyktstips som passar dina specifika önskemål står Information Desk också gärna till tjänst med. För att ytterligare underlätta för dig har hotellet tagit fram en egen karta över Stockholm som pekar ut “missa inte”-sevärdheter och -höjdpunkter. Som pricken över i är all personal utbildad i lokalkännedom och i Stockholms historia, och de gör allt de kan för att förhöja din upplevelse i huvudstaden och svara på alla frågor du har.

Rummen

Hotell C Stockholm har 367 rum, med varierande storlek och utrustning. Alla rummen är rökfria, och har en genomtänkt färgsättning. Utrustning och materialval utstrålar hemtrevlighet, värme och trygghet. Hotellet eftersträvar att vara ditt andra hem, och den sociala och trevliga miljön har skapats för att ge dig just den känslan. Väggarna i rummen pryds av foton från Stockholm, för att ytterligare förstärka kopplingen till staden utanför.

Restaurang Hearts

Restaurang Hearts heter hotellrestaurangen. Här finner du samma sociala, mysiga och hemtrevligt avslappnade miljö som på resten av hotellet. Inriktningen är en korsning av italiensk familjekrog och amerikansk diner, och det avspeglas i menyn, där du hittar både rejäla hamburgare och maffig pizza. Storleken på rätterna gör att det är lätt att dela på dem, och öl kan du beställa i kanna för att dela den också med ditt sällskap.

Icebar Stockholm

I samarbete med ishotellet i Jukkasjärvi har världens första permanenta isbar öppnats i Stockholm. Här hålls temperaturen på -7 grader Celsius hela året, och drinkarna serveras i glas gjorda av is. Inredningen i baren uppdateras i april varje år, när isblock från Torne älv skeppas till Stockholm, där is-skulptörerna från Ishotellet tar fram den nya looken. Entréavgiften till Icebar ikluderar en drink, och om du behåller ditt glas kan du få nästa drink i det, till ett lägre pris. Bokar du ditt besök i förväg via nätet får du rabatt på inträdet.