Vackra spahotell i Stockholm

Äntligen är hösten här, för nu har vi skäl att gå på spa igen. Det är väl det hösten är till för? Idag ska vi titta på några av Stockholms vackraste spahotell, med Yasuragi högst upp i toppen. Detta spa är inspirerat av Japan och när du anländer välkomnas du med en Yakuta, bomullsrocken, som du får njuta av under hela din spaupplevelse. Några av deras populäraste utbud är varma källor, ångbastu med salt, tvagningritual och kolsyrebad. Det som är så underbart med detta spahotell i Stockholm är att du glömmer bort att du är i Sverige och du kan uppleva sådant som inte finns någon annanstans.

 För en mer svensk känsla kan vi rekommendera spahotellet Skepparholmen Nacka som ligger 20 minuter utanför innerstan. Där är det naturens skönhet och nordiska ritualer som inspirerar till ekologiska kropps- och ansiktsbehandlingar, bad och en fantastisk bastuupplevelse med utsikt över Saltsjön. Även Grand Hotel har Nordic Spa & Fitness där du njuter av nordisk bad-ritual och exklusiva spabehandlingar.

 Om du befinner dig på Södermalm kan du alltid besöka Elements Spa på Clarion Hotel och njuta av deras utbud av ansiktsbehandlingar, duobehandlingar, kroppsbehandlingar, ritualer, massage, med mera. Deras sköna sparitual renar hela kroppen med exklusiva produkter Superfood och deras egna varumärke Coffeemagic. Du skrubbar dig själv enligt deras instruktioner inne på en av deras bastur, så lite får du jobba! Det lämnar huden härligt len och gör av med alla toxiner och död hud, vilket sätter igång både blodcirkulation och kroppens reningsprocesser.